Εκτύπωση

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΛΕΣΒΟΥ
Χρυσομαλλούσας 31Β
Μυτιλήνη 811 00
Τηλ.:6983698082

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διακρίσεις Διαγωνισμού Αντιφασιστικής Αφίσας και Εκδήλωση Βράβευσης

Μυτιλήνη 01/02/2013

 

Η ΕΛΜΕ Λέσβου, ευχαριστεί θερμά τους μαθητές που συμμετείχαν με έργα τους και τους εκπαιδευτικούς που βοηθήσαν με κάθε τρόπο στον Παλλεσβιακό Σχολικό Διαγωνισμό Αντιφασιστικής Αφίσας που είχε τίτλο «Ενάντια στο φασισμό και τη ρατσιστική βία».

Νικήτριες κηρύσσονται οι ακόλουθες δημιουργίες:

3lykmytΑ) Διαγωνισμός Γυμνασίων

1ο Βραβείο: «Το περιστέρι που συμφιλιώνει τους λαούς όλου του κόσμου και δεν εξαιρεί κανέναν», ομαδικό έργο των μαθητών/ριών της Β? τάξης του γυμνασίου Παμφίλων

από κοινού με το

«Στη θάλασσα της διαφορετικότητας», ομαδικό έργο των μαθητών/ριών Ειρήνης Βαμβάκου, Βασιλικής Γιατρού, Ελένης Κατέχου, Αλέξη Καλπακίδη, Καλλιόπης Κελαϊδήτη από το γυμνάσιο της Άντισσας.

2ο Βραβείο: «Κάτω ο φασισμός, ζήτω η ελευθερία», της Ειρήνης Μαυραγάνη από το γυμνάσιο Ιππείου

από κοινού με το

«Δημοκρατία, Ελευθερία, Ζωή ? Φασισμός, Λογοκρισία, Βία», των μαθητών/ριών της Α? και Γ? τάξης του γυμνασίου Παμφίλων.

3ο Βραβείο: «Βάλε ένα Χ στο φασισμό», ομαδικό έργο των μαθητών/ριών της Μαρίνας Καρακλά και Ταξιαρχούλας Ζουμπουρλή από το γυμνάσιο Καλλονής

από κοινού με το

«Ειρήνη», ομαδικό έργο των μαθητών/ριών Γεωργίας Τσιρεπλή, Κυριάκου Μαμουρίδη, Λάμπρου Τσιαμπάση, Πηνελόπης Πραγκαστή και Άγγελου Λημναίου από το γυμνάσιο Καλλονής.

Β) Διαγωνισμός Λυκείων

1ο Βραβείο: «Μνήμες», της Θάλειας Ρέμα και της Μιχαέλας-Μαρίας Μαλακού από τις λυκειακές τάξεις της Άγρας.

2ο Βραβείο: «Σύμβολα και ιστορία», ομαδικό έργο των μαθητών/ριών Έλενας Κρυεμάδη, Εύας Καραμιχαήλ, Άγγελου Καλπακίδη και Ευστρατίας Παπουτσέλου από το λύκειο Άντισσας.

3ο Βραβείο: «Χωρίς τίτλο», της μαθήτριας Εύας Τρίκου από το 3ο λύκειο Μυτιλήνης.

Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους και μέλη της κριτικής επιτροπής: Δημητρίου Αικατερίνη, Μπίνο Εμμανουήλ και Αγάθο Ιωάννη.

Οι μαθητές που πρώτευσαν στο διαγωνισμό θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα εκτεθούν τα έργα όλων των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.