Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων  

   

Translate us!  

Greek Bulgarian Dutch English French German Hungarian Italian Romanian Spanish
   

RSS feed  

   

Θέμα: «Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης»

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Λέσβου έχει κάνει έκκληση σε φορείς και στους κατοίκους του νησιού για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου αυτά να διατεθούν στους πρόσφυγες-μετανάστες που υπάρχουν στη Λέσβο. Συγκεκριμένα, υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε κουβέρτες, ρούχα, αδιάβροχα, παπούτσια, για όλες τις ηλικίες και είδη πρώτης ανάγκης.

Ανάλογες δράσεις συγκέντρωσης ειδών μπορεί να πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τους Δήμους και στα άλλα νησιά της Περιφέρειάς μας, για τη στήριξη των προσφύγων - μεταναστών που φιλοξενούνται προσωρινά στα νησιά αυτά.

Παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε και εφόσον υπάρχει δυνατότητα, συμβάλετε, εθελοντικά, στην προσπάθεια αυτή, με όποιον τρόπο κρίνετε προσφορότερο.

                                                                                                             Ο Περιφερειακός Διευθυντής

                                                                                                      Π. & Δ. Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

                                                                                                                 Αριστείδης Καλάργαλης

stratiotikes

07-10-15 Καθορισμός εξεταστέας ύλης των μαθημάτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις που θα διενεργηθούν το 2016 με το καταργούμενο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπ/ση για τους αποφοίτους Ημερ. ΓΕΛ σχ. έτους 2014-15 και προηγούμενων ετών

Για την απόφαση πατήστε εδώ.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους υποψηφίους των εξετάσεων του ΚΠΓ  Νοεμβρίου 2014 ( Σάββατο 8/11/2014 για το επίπεδο Β΄ και Κυριακή 9/11/2014 για το επίπεδο Γ΄) για τα επισυναπτόμενα έγγραφα που αφορούν στο εξεταστικό κέντρο ( για τη Λέσβο και μόνο για το επίπεδο Β΄  έχει οριστεί το 3ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης, Στρ. Μυριβήλη 106, τηλ. 22510-28124) και στο πρόγραμμα των εξετάσεων.

Από τη ΔΔΕ Λέσβου

 

 

12-09-14 Πρόγραμμα Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2014

 

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2014.

 

Το Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014 θα εξετασθούν όλες οι ενότητες του διαβαθμισμένου επιπέδου Β (Β1&Β2) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

 

Την Κυριακή 09 Νοεμβρίου 2014 θα εξετασθούν όλες οι ενότητες του διαβαθμισμένου επιπέδου Γ (Γ1&Γ2) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική καθώς και όλες οι ενότητες του επιπέδου Γ1 στην Τουρκική γλώσσα.

 

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται αναλυτικά στον επισυναπτόμενο Πίνακα εδώ.

 

                                                                              

 

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.